30-dagarslån

Ett 30-dagarslån passar dig som behöver låna pengar till exempel till oförutsedda utgifter. Vi ordnar med snabb utbetalning direkt till ditt konto och vi på Risicum hjälper dig på ett smidigt sätt när du behöver pengar snabbt och enkelt till utgifter du inte hade räknat med. Låna mellan 1000 kr och 12 000 kr och återbetalningstiden är minst 30 dagar.

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

Vanliga frågor och svar om 30-dagars SMS-lån


Spargris

Låna ansvarsfullt

Vi vill att du tänker efter innan du tar ett 30-dagars SMS-lån. Låna med ansvar och kom ihåg att du ska kunna betala tillbaka pengarna som du lånar. Planera din ekonomi och se till att göra dina återbetalningar till oss i tid så att du slipper påminnelser och sedan eventuellt inkassokrav. Om du skulle ha svårt att göra din återbetalning i tid, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig att hitta en personlig lösning som passar dig och din ekonomi.
Låna med mobilen

Kundtjänst

Om du har frågor om vårt 30-dagarslån så finns vår kundtjänst tillgänglig på generösa öppettider:
Telefon: 08-124 519 87
Telefontid: mån–fre 7–21, lör 9–17, sön 11–17
E-post: kundtjanst@risicum.se

Vad kostar ett 30-dagarslån?

Vi har aldrig några dolda avgifter och specificerar alltid tydligt vilka räntor som gäller.

Lån Ränta Totalt att återbetala Nominell ränta Effektiv ränta

Hur fungerar ett 30-dagarslån?

Ett 30-dagarslån fungerar så att du kan välja på att låna från 1 000 kr och upp till 12 000 kr. Återbetalningstiden är 30 dagar som minst. Vi behandlar alla ansökningar under vår Kundtjänsts öppettider: kl. 7–21 på vardagar, 9–17 på lördagar och 11–17 på söndagar. Våra långa öppettider och tillgänglighet på helgen gör oss till ett företag med service och flexibilitet, vilket gör att vi kan hjälpa dig när du behöver det.

Lån