Vi har fått en ny design!

Den nya moderna sidan är nu snabbare och smidigare att använda, även på mobila enheter. Vi hoppas att den nya webbplatsen kommer att betjäna dig ännu bättre! 

Vi har självfallet inte gjort några höjningar eller ändringar på lånepriserna utan du hittar våra låneprodukter på webbplatsen precis som tidigare.

Nya kunder lånar räntefritt

Nya kunder lånar räntefritt upp till 4000 kr i 30 dagar. Du betalar endast kapitalet och uppläggningsavgiften på lånet. Exempel: Låna 2000kr utan räntekostnader i 30 dagar, du betalar tillbaka 2200 kr med den effektiva ränta 218,87%. Läs mer om räntefritt.

Ränteavdrag

Med ränteavdrag är det möjligt att få tillbaka pengar på ditt lån. Det går att göra på de flesta typer av privatlån, även sms-lån. Risicum guidar dig till hur ränteavdrag fungerar!

featured1jpg

Låna ansvarsfullt

När man lånar pengar måste man betala tillbaka. Kontakta oss om du vet att du inte kommer att kunna betala tillbaka ditt lån i tid, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig hitta en passande lösning. Missar du en återbetalning kan ditt ärende gå vidare till inkasso.

featured2jpg

Risicums SMS lån – Låna pengar tryggt och säkert

Risicum Capital AB har erbjudit smslån sedan 2008. Läs mer om

featured3jpg

Kundtjänst

Har du frågor kring våra lån eller vår tjänst finns vår vänliga kundtjänst till för dig 6 dagar i veckan.

Sms lån – låna pengar online

När du behöver tillfällig ekonomisk hjälp, kan ett smslån vara rätt väg att gå. Risicum erbjuder lån mellan 500 till 12000 kronor.

Hos Risicum är det tryggt att låna pengar, våra sms lån direkt är väldigt flexibla och du väljer alltid själv vilket belopp du vill låna. Återbetalningen är flexibel om 30, 60 eller 90 dagar om du väljer ett kreditlån. Du gör din ansökan snabb och enkelt online, dessutom är det helt gratis. Med våra generösa öppettider får du snabbt svar och pengarna betalas ut inom en timme efter att ansökan har blivit godkänd. Skulle du ha några frågor på vägen kan du höra av dig till vår kundtjänst via telefon eller e-post.

Utbetalningen av sms-lån görs direkt

Vi erbjuder direktöverföring för kunder som har Handelsbanken och Nordea. Så fort din ansökan är godkänd så betalas pengarna ut till ditt konto inom en timme. För övriga banker måste ansökan komma in före klockan 13 samma dag. Det betyder att vi gör utbetalning varje dag, även på helgen.Om du behöver låna pengar på helgen kan du ta ett helglån.

Nya kunder lånar räntefritt

Nya kunder lånar räntefritt upp till 4000 kr i 30 dagar. Du betalar endast kapitalet och uppläggningsavgiften på lånet. Exempel: Låna 2000kr utan räntekostnader i 30 dagar, du betalar tillbaka 2200 kr med den effektiva ränta 218,87%. Läs mer om våra priser för smslån.