header-pengar-affiliatejpg

Bli affiliate - Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på blogg eller webbsida med Risicum

Vill du tjäna pengar på din blogg eller webbsida? Vi på Risicum erbjuder en möjlighet att enkelt tjäna en slant genom affiliatemarknadsföring. Affiliatemarknadsföring betyder att du hjälper någon annan att marknadsföra sina tjänster eller produkter. Som kompensation får du provision på försäljningsbeloppet. Det vanligaste upplägget är att du får en viss procent per konvertering. En konvertering är när någon exempelvis köper en produkt, börjar prenumerera på ett nyhetsbrev, går med i en kundklubb eller i vårt fall tecknar ett lån. Om du har en blogg eller webbsida med många besökare är det här ett smidigt sätt att snabbt tjäna pengar - nästan helt utan arbetsinsats.

Tips - Så lyckas du som affiliate

Eftersom du får en procent på varje konvertering, blir det mer pengar ju fler kunder du skickar till oss. Komplettera gärna länken till oss med en intressant artikel  - då får du bättre resultat. Eftersom vi är ett finansbolag får texten gärna handla om snabblån och andra konsumentkrediter, räntor, finansiella tjänster, privatekonomi eller liknande.

Gå med i ett affiliatenätverk

  1. Ansök och gå med i affiliatenätverket genom att klicka på länken längst ner på den här sidan.
  1. Välj annonser som passar med materialet på din webbplats eller blogg. 
  1. Gör det du gör bäst! Jobba vidare med din webbplats och tjäna samtidigt pengar genom att marknadsföra Risicums lånprodukter.

Risicums affiliatenätverk

För att komma igång behöver du bli medlem i ett affiliatenätverk. Vi på Risicum samarbetar med nätverket AdTraction. Klicka på länken nedan för att gå med.

Bli affiliate nu