Kalkylator

Använd vår lånekalkylator för att räkna ut hur mycket ditt kreditlån kommer att kosta dig. Vi döljer inga avgifter eller kostnader. Räkna på ditt lån och se den faktiska kostnaden per månad och hur mycket ditt lån kostar dig i slutändan. Vår lånekalkylator ger dig kunskap innan du tecknar ditt kreditlån eller en dubbelcheck efter att du tagit lånet. Det kan också vara ett sätt att jämföra olika lån på. Använd lånekalkylator för att jämföra olika lån och avgifter och se vilket lån som passar dig bäst. Det ger dig lånekunskap innan du tar lånet. Kalkylatorn gäller inte våra SMS-lån eller snabblån utan bara kreditlånet. 

Räkna ut ränta på lån

Innan du tar ett lån kan det vara bra att räkna ut räntan på lånet. Lånekalkylatorn gäller Risicums kreditlån. Om du som ny kund har tecknat ett kreditlån 30 dagar räntefritt så tar vår lånekalkylator inte hänsyn till de 30 räntefria dagarna, men räkna bort det manuellt och du har exakta kostnader för ditt kreditlån. 

Skaffa dig kontroll över din lånekostnad och slipp överraskningar, de kostnader och avgifter du ser är det du betalar. Det tillkommer inga gömda avgifter på ditt lån, så räkna ut ränta på kreditlånet med vår lånekalkylator. Klicka på länken om du vill läsa mer om kreditlånet innan du räknar ut ränta. Klicka här om du vill ansöka om kreditlån.

Om du har frågor angående lånekalkylatorn eller något av våra lån, kontakta gärna vår kundtjänst.

 

Ex. Totalt belopp att betala 4263 kr. Räntekostnad 263 kr. Effektiv ränta 117,21 %. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån att ett uttag gjorts om 4000 kr och där krediten är återbetald på 30 dagar, årsräntan är 79,00 %.