bg9jpg

Kreditlån - En kredit med flexibel återbetalning och direkt utbetalning

Risicums kreditlån har ersatts med ett privatlån, där du har möjlighet att låna upp till 150.000 till en individuell ränta.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och passar dig som behöver ett extra tillskott i kassan och vet hur mycket pengar du vill låna. Med vårt lån har du pengarna lika snabbt på kontot som med ett kreditlån - till en ränta som för ett privatlån.

Är du ny kund?

Läs mer om vårt privatlån här.

Information till dig som har ett kreditlån (löpande kredit) hos oss:

För dig som har ett kreditlån hos oss, löper krediten på som vanligt med samma villkor som du godkänt vid din låneansökan. Om du vill byta till ett privatlån med möjlighet att låna upp till 150.000 kronor och med längre återbetalningstid behöver du först betala tillbaka din utnyttjade kredit och avsluta ditt kreditlån. När du har gjort det kan du ansöka om ett privatlån online.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Risicums kreditlån är en modern och flexibel låneform. Kreditlånet är en löpande konsumentkredit och fungerar som ett kreditkort, fast utan plastkortet. Kreditlånet bör betraktas som en buffert - ett skyddsnät att falla tillbaka på när utgifterna är många och du plötsligt måste ut med en större summa eller bara behöver lite extra utrymme i plånboken. Använd pengarna du behöver nu och spara resten till ett senare tillfälle. Självklart betalar du bara ränta för pengar du plockat ut från krediten. Kreditlånet fungerar som ett smslån fast smart och billigare.

Flexibel återbetalning

Varje månad betalar du 10 % eller minst 1 000 kr i avbetalning.
Plånbok - tillgång till pengar snabbt med Risicums kreditlån
Reglera själv dina utbetalningar
Du väljer själv när och hur mycket du vill ha ut från ditt lån.

Så funkar kreditlånet

Du kan alltid hantera din kredit via Risicums kundsidor.
Ett modernt sätt att låna - pengar när du behöver dem
Kreditlånet kan användas som ett vanligt lån eller varför inte som en buffert när du har många utgifter. Du bestämmer.

Tydliga villkor - inga dolda avgifter

En annan fördel med vårt lån är att du enbart betalar ränta för det belopp du utnyttjat. Har du en kredit på 30 000 men endast gör av med 5000 kronor betalar du alltså enbart ränta på 5000, inte en krona mer. Räntan är avsevärt lägre än vad den är på de flesta smslån. Med hjälp av vår kalkylator på den här sidan kan du enkelt räkna ut hur stor din månadskostnad blir.

Så tar du pengar från din kredit

Du kan enkelt hantera alla dina låneärenden på dina sidor här på Risicum.se. Allt du behöver göra är att logga in sedan har du tillgång till allt som rör ditt lån. Det går också bra att ta ut pengar via textmeddelande genom att sms:a RS UTTAG PERSONNUMMER SUMMA till 71126. När du gör uttag från din kredit finns pengarna på ditt bankkonto inom 30 minuter under kundtjänstens öppettider. Självklart har vi öppet och tar emot låneansökningar under helgen. Passa gärna på att läsa vad våra kunder tycker.