Låna pengar hos Risicum för dina kortvariga utgifter

I slutet av månaden innan nästa lön kan det vara kämpigt för många att få pengarna att räcka till, speciellt om du får en oväntad utgift som kräver direktbetalning. Vi på Risicum förstår dilemmat och vi finns här för att hjälpa till med dina kortsiktiga utgifter så att du kommer på banan igen.

Hos oss är det lätt att ansöka om lån, du får svar direkt och pengarna sätts in på ditt konto.

En låneansökan ska vara smidig att göra och vi kommer därför gå igenom hur det fungerar när du lånar pengar av oss. Allt för att du ska känna dig bekväm i låneprocessen.

Steg 1 - Läs igenom villkoren

När du ska låna pengar är det viktigt att du läser igenom villkoren innan du godkänner dem så att du vet vad som förväntas av dig när du ska betala tillbaka lånet.

För att få låna pengar hos oss måste du uppfylla fyra kriterier.

Steg 2 - Lånesumma

Ansök inte om ett högre lån än vad du är i behov av och som du vet att du kan betala tillbaka. Tänk på att SMS-lån är till för kortvariga utgifter och inte en långsiktig lösning. Det är därför viktigt att låna ansvarsfullt.

Hos oss på Risicum kan du välja snabblån mellan 1000 kr och 12,000 kr och återbetalningsplan är mellan 61 och 90 dagar, beroende på summan du vill låna. Tänk igenom vad som är en rimlig återbetalningsplan för dig.

Steg 3 - Ansökan

Du skickar in din ansökan med ett knapptryck på vår hemsida och vi har öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. När du skickat in ansökan får du inom några minuter svar på om du blir godkänd som låntagare. Vi skickar även beskedet på ansökan till din mobil. Vi vill att du som kund ska få hjälp när du verkligen behöver det och därför har vi en mycket hög tillgänglighet.

Utbetalningen till ditt konto sker måndag- fredag mellan 07.00 – 21.00 samt lördag – söndag mellan 08.00-20.00. Det lånade beloppet utbetalas direkt till ditt konto. Läs mer om våra helglån.

Nu när du fått all information och du har läst igenom villkoren så är nästa steg att skicka in en ansökan om internetlån.

Dessa belopp kan du låna

 Minimum återbetalningstid 61 dagar, maximum 90 dagar. Effektiv årsränta 2264,6%. Exempel: 1000kr, 61 dagar, ränta 77,23 kr, avgift 400 kr, totalt 1477,31 kr