Lån utan ränta

Vi på Risicum erbjuder nya kunder möjligheten att ta ett lån utan ränta i 30 dagar, när du ansöker om ett kreditlån. Den första fakturan är räntefri och längden på den räntefria perioden bestäms när du väljer vilken förfallodag du vill ha. Prova dig fram och välj det som passar dig och din ekonomi. 

Innan du ansöker om ett kreditlån, vare sig det är med eller utan ränta, så är det viktigt att du är medveten om kostnaden av lånet samt att du med säkerhet kan betala tillbaka lånet före förfallodagen. Läs igenom villkoren så att du vet vad du skriver under på. 

 

Ansök här!


Vad krävs för att kunna ta ett lån utan ränta?

För att kunna ta del av det här erbjudandet, att låna pengar utan att betala någon ränta på lånet, så har vi några krav på dig som låntagare. Det gäller bara nya kunder och de krav du behöver uppfylla är:

Ansök här!

 

Det här erbjudandet gäller endast våra nya kunder. Om du är kund hos oss sedan tidigare kan du läsa om och ansöka om kreditlån här.

Om du har några frågor gällande lån utan ränta, kreditlån eller några av våra andra lån kan du kontakta vår kundtjänst genom att ringa 08-1245 1987 eller mejla kundtjanst@risicum.se. Vår kundtjänst är öppen på vardagar klockan 07.00–21.00, lördagar 09.00-17.00 samt söndagar 11:00-17:00.