Risicum mikrolån – Är du i behov av ett snabblån?
Vi hjälper dig!

Ibland händer det saker man inte kan styra över och då kan mikrolån vara en bra lösning för dig. Med ett mikrolån kan du snabbt få in de pengar du behöver och ingen frågar dig vad du ska använda dem till. Med ett vanligt större lån krävs det ofta en säkerhet eller att du noga redogör för vad pengarna ska gå till. Vi på Risicum erbjuder korta snabblån utan frågor och du kan ansöka direkt på vår hemsida.

Ett SMS-lån kan vara till stor hjälp för dig och din ekonomi men låna inte mer än vad du behöver. Precis som med vanliga lån så ska även ett mikrolån betalas tillbaka.

Hur snabbt kommer mitt mikrolån in på mitt konto?

Du kan skicka in en ansökan om ett mikrolån dygnet runt hos oss på Risicum. Du kan enkelt identifiera dig med hjälp av e-legitimation eller en pinkod för att det hela ska gå snabbare. Dina personuppgifter kontrolleras och du måste godkänna våra lånevillkor. Under vår kundtjänsts öppettider behandlas din ansökan och om du blir godkänd som låntagare så får du snabbt besked om detta via ett sms. Märk att vi även kan ringa upp dig innan låneansökan godkänns. Vi på Risicum använder oss av Bisnode för kreditupplysning.

Krav för mikrolån

Ansök om mikrolån

Vi på Risicum erbjuder dig mikrolån mellan 1000 - 12000 kronor och du kan enkelt ansöka om det här på vår sida. Du får ett preliminärt besked direkt till din mobil och efter att du har godkänt lånevillkoren överförs pengarna till ditt konto. Låneansökningar bearbetas och utbetals vardagar 7-21 , lördagar 9-17 samt söndagar 11-17.

Ett lån hos oss på Risicum är säkert att ta och det går snabbt att få ut pengarna till ditt konto. Nedan finner du aktuella avgifter och räntor som vi har på alla våra mikrolån. Klicka på önskat lånebelopp så förs du vidare till ansökningsformuläret. Tänk på att inte låna mer än du behöver och kan betala tillbaka.

Bekanta dig noggrant med lånevillkoren.

Minimum återbetalningstid 61 dagar, maximum 90 dagar.

Effektiv årsränta 2264,6%

Exempel: 1000kr, 61 dagar, ränta 77,23 kr, avgift 400 kr, totalt 1477,31 kr