Vad är mikrolån? Hur gör jag för att ansöka?

Ett mikrolån är ett litet lån som du kan få snabbt och enkelt av oss på Risicum. Du kan ansöka om vårt mikrolån online när som helst på dygnet via vår hemsida. Vi tar emot och arbetar med din ansökan under vår kundtjänsts generösa öppettider. Vi vill att du kan legitimera dig och det kan du göra med hjälp av: 

När vi får din ansökan, kontrollerar vi dina personuppgifter och skickar ett lånevillkor till dig för godkännande. Sedan ger vi dig en preliminärt godkänd låneansökan. Din låneansökan bearbetas av oss och vi ringer upp dig om det skulle behövas, annars kommer ett SMS med information om att vi har betalat ut pengarna. Enklare än så blir det inte!

Och vad är ett mikrolån då? Jo ett mikrolån är ett annat namn för SMS-lån – ett lån utan säkerhet som man kan sköta online och få lånebekräftelse via SMS.

Vi på Risicum använder oss av Bisnode för kreditupplysning.

  

Risicum mikrolån - vi hjälper dig med snabba pengar

Fördelen med Risicums mikrolån är att du alltid kan ansöka tryggt via vår hemsida, dygnet runt, var du än befinner dig. Utbetalning sker 7 dagar i veckan under våra öppettider.

Ta ett lån utan säkerhet via oss på Risicum – för trygghet och snabbhet – men tänk på att inte låna mer pengar än du behöver och tänk på att du ska kunna betala tillbaka pengarna enligt våra återbetalningskrav.

 

Vilka krav finns för att jag ska få ett lån?

För att vi ska kunna ge dig ett mikrolån har vi på Risicum några krav för att processen ska vara så enkel och säker som möjligt för dig. De krav vi har är:

Om du uppfyller dessa krav ska det inte vara några problem för sig att ansöka om vårt lån utan säkerhet och få det godkänt. Välkommen med din ansökan om du känner att du har ett behov av snabba pengar, vi hjälper dig!

Här kan du ansöka om mikrolån

När du ska ansöka om mikrolån hos oss på Risicum är det bra att du vet att vi kan erbjuda lånebelopp mellan 1000 kr och 12 000 kr. Du bestämmer själv vilket belopp du vill ansöka om att låna. Kom dock ihåg att du ska kunna återbetala pengarna och låna inte mer än du faktiskt är i behov av. Här är förslag på några av de summor du kan ansöka om att låna:

Vi rekommenderar dig att noggrant läsa igenom våra lånevillkor som du behöver godkänna om du ska ansöka om vårt mikrolån online och hör gärna av dig om du har några frågor.

Vår kundtjänst har öppet 7 dagar i veckan. Det är under våra öppettider som ditt mikrolån hanteras av oss samt betalas ut.

Vi vill att du ska veta att återbetalningstiden är minimum 61 dagar och maximum 90 dagar.

Den effektiva årsräntan är 2264,6%.
Exempel:
Låna 1000kr i 61 dagar, ränta 77,23 kr och avgift 400 kr. Totalt 1477,31 kr.

Att ta ett mikrolån hos oss på Risicum ska vara enkelt, snabbt och säkert. Vi vill hjälpa dig med snabba pengar, i en säker miljö, genom en enkel process. Ansök om mikrolån här.