Lån på mobilen – ett SMS senare och det är klart!

Vi har vissa krav på våra låntagare. Först och främst kräver vi att du är minst 18 år gammal och har en regelbunden inkomst. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och du behöver vara folkbokförd i Sverige. Dessutom behöver du ha ett registrerat mobiltelefonabonnemang. Om du uppfyller dessa krav är det bara att ansöka. Vi hjälper dig med ditt mobillån!

 

Mobillån med Risicum – låneansökan via mobilen

Ibland styr man inte över alla sina utgifter och dessa kan komma som en överraskning. Vi på Risicum vill då kunna hjälpa dig med ett snabbt mobillån. Vi lånar ut pengar till dig så att du klarar av dina oförutsedda utgifter, i en snabb och enkel process. Men tänk på hur mycket du lånar av oss och att du ska klara av återbetalningen också.

Mobillån är samma sak som SMS-lån, det är egentligen bara ett annat namn för det.

Hur ansöker jag om lån på mobilen?

 Vi vill att det ska vara enkelt för dig att låna pengar snabbt, när du behöver det. Processen för att ansöka om ett mobillån hos oss är denna:

Om du är återkommande kund hos oss på Risicum kan du ansöka om snabblån ännu enklare genom att skicka ett SMS till oss, men då måste du vara kund sedan tidigare.

Vi försöker få denna process så snabb och säker som möjligt. Så snart vi kan, gör vi på Risicum en utbetalning till ditt konto och när det är klart skickar vi ett SMS till dig och du har tillgång till pengarna. Tänk på att dessa ska återbetalas till oss och låna därför efter ditt behov. Bearbetning och utbetalning av mobillån görs under våra öppettider.

Kundtjänst har öppet 7 dagar i veckan med varierande tider:

Vardagar 7–21, lördagar 9–17 och söndagar 11–17. 

Vi använder oss av kreditupplysning från Bisnode.

 

Hur stort mobillån kan jag få?

Våra mobillån startar på 1000 kr. Det största beloppet är 12 000 kr. Allt för att du ska kunna välja ett belopp som passar dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt val av belopp.

 Här är förslag på några av de belopp som vi erbjuder via mobillån:

Effektiva årsränta är 2264,5%. Återbetalningstid minimum 61 dagar och maximum 90 dagar.

Här är ett exempel om du lånar 1000 kr av oss:
61 dagar, ränta 77,23 kr och avgift 400 kr = totalt 1477,31 kr.

Här hittar du våra lånevillkor som du behöver läsa och godkänna innan du skickar in din låneansökan.

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar om hur det går till att ansöka om lån på din mobil!