Ansök om mobillån med din mobiltelefon

Mobillån är en möjlig lösning för dig som inte har tid att besöka bankkontoret eller vänta i en telefonkö. Det är ett säkert och framför allt väldigt tryggt sätt att ansöka om ett mindre lån från din mobil.

För att kunna få ett mobillån hos Risicum måste du vara minst 18 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar, ha ett registrerat mobiltelefonabonnemang och ha en regelbunden inkomst, samt vara folkbokförd i Sverige.

Låneansökan via mobilen

När du ansöker om ett lån via mobilen får du kreditbeslutet inom några minuter direkt till din mobiltelefon eller på Risicums webbplats. Du kan ansöka dygnet runt, sju dagar i veckan. Direkt utbetalning sker när du blivit godkänd som låntagare och godkänt lånevillkoren. Låneansökningar bearbetas och utbetals vardagar 7-21 , lördagar 9-17 samt söndagar 11-17

Klicka på önskat lånebelopp för att komma till sidan med ansökningsformuläret. Som återkommande kund kan du även ansöka om snabblån genom att SMS:a in din låneansökan, ett så kallat smslån. Att låna pengar kan vara en lösning till kortvariga pengaproblem men låna inte mer än du behöver eller kan betala tillbaka.

Obs. För att kunna ansöka via sms måste du vara en återkommande kund.

Dessa belopp du kan låna med ett mobillån

Minimum återbetalningstid 61 dagar, maximum 90 dagar.

Effektiv årsränta 2264,6%

Exempel: 1000kr, 61 dagar, ränta 77,23 kr, avgift 400 kr, totalt 1477,31 kr