Vid vanliga privatlån kan man oftast inte få lånet utbetald på helgen. Men hos oss på Risicum kan du låna pengar helg, när du ansöker om ett smslån. Vi lånar ut pengar alla dagar i veckan, även på lördagar och söndagar (med undantag för vissa röda dagar). Så det är fullt möjligt att ta ett smslån och få pengarna utbetalda samma dag även fast det är helg. Det är både tryggt och säkert att ta ett helglån hos Risicum och du gör det enkelt med en ansökan via datorn eller mobilen.

Smslån – utbetalning helg

Risicum gör även utbetalningar av smslån på helgen. Oavsett om du är en ny eller gammal kund hos Risicum så måste du genomföra en låneansökan. Vår kundtjänst behandlar ansökningar så fort de kommer in och om kundtjänst är stängd behandlas ansökningarna i tur och ordning dagen efter.
Så fort en ansökan är godkänd görs en utbetalning. Om du har personkonto hos Nordea eller Handelsbanken får du dina pengar direkt. 

Smslån helg – så går det till:

  1. Ansök om lån via hemsidan eller sms.
  2. Ansökan hanteras och du får svar efter några minuter
  3. Pengarna betalas ut direkt efter att ansökan godkänts, om du har Handelsbanken eller Nordea. Övriga banker har dröjsmål på cirka en vardag.

Observera att vi tar emot låneansökningar dygnet runt och alla dagar i veckan, men behandlar de först under våra öppettider. Har du ansökt utanför öppettiderna så behandlas de i tur och ordning när kundtjänst öppnat igen. Läs mer om hur det går till att ta ett smslån här.

 

Minimum återbetalningstid 61 dagar, maximum 90 dagar. Effektiv årsränta 2264,6%. Exempel: 1000kr, 61 dagar, ränta 77,23 kr, avgift 400 kr, totalt 1477,31 kr