Helglån - privat med utbetalning på helgen

Behöver du låna pengar med helgutbetalning? Vi erbjuder ett så kallat helglån vilket du kan få utbetalt även lördagar, söndagar och sena vardagkvällar. Vi betalar ut pengar alla dagar i veckan (med undantag för vissa röda dagar), ett privatlån med helgutbetalning helt enkelt!

 • Direkt utbetalning 7 dagar i veckan.
 • Privatlån både lördag och söndag - ansök om 10.000 - 150.000 kronor
 • Svar på din ansökan inom några få minuter

Låna pengar med utbetalning på helgen - Snabbval

Förutsättningar för Risicums helglån

Du ansöker när du vill från din mobil eller dator, vår snabba och säkra process gör att du kan ha pengarna på kontot redan samma dag. Det är alltså fullt möjligt att ta ett helglån och få pengarna utbetalda samma dag, även fast det är lördag eller söndag.

Så snabbt har du pengarna vid lån på helgen

Pengar finns på ditt konto inom 30 minuter. Så fort en ansökan är godkänd görs utbetalningen. Det kan också vara bra att veta att handläggningen av ditt lån hanteras av oss på Risicum, men när du blivit godkänd och lånet är redo att utbetalas, görs utbetalningen via våra samarbetsbanker.

Så fungerar det praktiskt på helgen - steg för steg

Det enda du behöver göra är att välja hur mycket du vill låna, lägga till din e-postadress, ange ditt telefonnummer och svara på ett par enkla frågor om din ekonomi. Att ansöka om ett lån på helgen tar mindre än tre minuter: Ansök om helglån direkt via våra samarbetspartners via din dator, mobil eller surfplatta. En kreditbedömning görs i samband med din ansökan och du får direkt besked om du blivit nekad eller godkänd.

Privatlån med utbetalning på helgen - Utan fördröjning

Alla företag är inte lika snabba på att betala ut det lånade beloppet och i vissa fall kanske det inte spelar någon roll att du får vänta ett par dagar. Men när du behöver pengarna direkt, oavsett om det är morgon, kväll, helg eller vardag, då är Risicums lån ett bra alternativ. För att i största möjliga mån säkerställa att du får dina pengar finns det några saker som kan vara bra att tänka på om du vill ta ett privatlån med utbetalning på helgen.

Hör av dig vid rätt tid

Nöjda kunder som uppskattar våra lån på helgen är viktigt för oss. Därför finns vi tillgängliga för er vid såväl planerade inköp som vid oförutsägbara händelser. Vi strävar efter att erbjuda enkel, snabb och vänlig betjäning alla veckans dagar. För oss är det en självklarhet att du även ska kunna kontakta oss och få ett personligt bemötande om du behöver ett lån med helgutbetalning. Vår kundtjänst har därför öppet lördagar 09 - 17 och söndagar 11 - 17 för att bland annat ta emot din ansökan, hjälpa dig fylla i låneansökan vid behov samt även planera din återbetalning. Om det uppstår en situation som gör att du behöver pengarna utanför våra öppettider kan du ansöka via vår hemsida så tar vi tag i din ansökan dagen efter, vid kundtjänst öppnande. Skicka in en fullständig ansökan. Det vet du säkert vid det här laget att en ofullständig ansökan behöver kompletteras. Ta därför gärna en extra titt innan du skickar in dina uppgifter så att alla uppgifter stämmer. Detta möjliggör goda förutsättningar för en snabb behandling och utbetalning av ditt lån även på helgen.

Frågor och svar angående lån på lördagar och söndagar

Vad krävs för att bli beviljad ett helglån?
För att bli beviljad ett lån hos Risicum behöver du:

 • Vara över 20 år gammal
 • Varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren
 • Lämna in en fullständig och korrekt ifylld ansökan
 • Vara kreditvärdig för det belopp du vill låna
 • Här kan du läsa våra fullständiga lånevillkor.
 • Får jag pengarna omgående om ansökan blir beviljad?
 • Pengarna betalas ut direkt när ansökan är beviljad.
 • Behöver jag uppge vad pengarna ska användas till?
 • Detta är en av fördelarna med lån utan säkerhet, du behöver inte uppge vad du ska använda pengarna till.
 • Kan jag ta ett lån utan kreditupplysning?

På Risicum tar vi, precis som alla andra långivare, en kreditupplysning på dig innan vi beviljar en kredit. Vi använder oss av UC AB för kreditupplysningar.

Fördelar

Helglån med stor tillgänglighet

Det kan vara svårt att hinna med att sköta sina bankärenden i en annars stressig vardag, samtidigt som det ofta är på helger och kvällar som situationer kan uppstå som kräver utgifter och snabb tillgång till pengar.

Nackdelar

Impulslån

Det kan ju finns omständigheter som gör att du handlar mer impulsivt på helger. Vi råder dig därför att tänka igenom både en och två gånger innan du tar ett lån så att du inte gör något förhastat. Fundera också igenom varför du har dåligt med pengar och om du verkligen behöver ta ett lån. Impulsköp är ofta köp man ångrar och det gör inte saken bättre om du tagit ett lån för att finansiera ditt impulsköp. Kom även ihåg att inte låna mer än du kan betala tillbaka.

Privatlån helg

Oavsett om du tar lån på helgen eller på en vardag, tänk alltid på att inte låna mer pengar än vad du kan betala tillbaka. Kontakta oss om du vet att du inte kommer att kunna betala tillbaka ditt lån i tid, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig hitta en passande lösning.