Kvällslån - SMSlån med utbetalning på kvällen

Risicum erbjuder smslån med utbetalning på kvällen. Vår kundtjänst är öppen för dig mellan 08.00 - 20.00 på vardagar och under den tiden handlägger vi ärenden som kommer in i turordning. Ansöker du då kundtjänsten är stängd handlägger vi ärendet nästkommande arbetsdag.

Kvällslån innebär att du kan ansöka om ett lån utanför kundtjänsts ordinarie öppettider, som oftast brukar vara till någonstans kring 17 - 18 på eftermiddagen. Hos oss på Risicum är det möjligt att ansöka om lån på kvällstid fram till klockan 20.00 måndag till fredag. Vi erbjuder även helglån på lördagar och söndagar fram till klockan 17.00.

Låna pengar med utbetalning på kvällen - Snabbval

Förutsättningar för Risicums kvällslån

Du ansöker när du vill från din mobil eller dator, vår snabba och säkra process gör att du kan ha pengarna på kontot redan samma dag. Det är alltså fullt möjligt att ta ett helglån och få pengarna utbetalda samma dag, även fast det är lördag eller söndag.

För att kunna ansöka om ett kvällslån hos Risicum behöver du vara över 20 år gammal och skriven i Sverige. I samband med ansökan kommer du behöva styrka din identitet och även ibland komplettera din ansökan gällande uppgifter om din ekonomi och sysselsättningsgrad. Ansöker gör du enkelt via din mobiltelefon eller dator - vår process gör att du kan få pengarna in på kontot redan samma dag. 

Steg för steg - så fungerar det praktiskt vid kvällslån

Det enda du behöver göra är att välja hur mycket du vill låna, lägga till din e-postadress, ange ditt telefonnummer och svara på ett par enkla frågor. Att ansöka om ett lån på helgen tar mindre än tre minuter:

  1. Fyll i ansökan om ett kvällslån direkt på vår hemsida via din dator, mobil eller surfplatta.
  2. En snabb kreditbedömning görs i samband med din ansökan och du får direkt besked om du blivit preliminärt godkänd eller fått avslag. 
  3. Alla ansökningar som blivit preliminärt godkända bearbetas så snart de kommer in.
  4. Beslut tas inom några minuter ifall du godkänns som låntagare. Vi kan i samband med detta ställa dig några kompletterande frågor om din sysselsättning och ekonomi. 
  5. Pengarna betalas ut direkt efter att din ansökan godkänts om du har konto hos Handelsbanken eller Nordea. Övriga banker betalas ut samma bankdag om din ansökan kommer in före klockan 13.00.

Bra att veta: Alla lån behöver viss manuell handpåläggning och Risicums kundtjänst måste då vara öppen för att ansökan ska kunna revideras, godkännas för att pengarna sedan ska kunna betalas ut.

Frågor och svar angående utbetalning av lån på kvällstid

Vad krävs för att jag ska få pengarna utbetalda på kvällen?

För att vi ska kunna betala ut ditt lån omgående behöver du ha ett konto hos Nordea eller Handelsbanken. Du får då dina pengar överförda direkt efter att ansökan blivit beviljad. 

För andra banker, som exempelvis Swedbank, Danske bank eller SEB kommer pengarna nästkommande dag om du ansöker före klockan 13.00.

Vad kostar ett kvällslån?

Alla kostnader som lånet innebär står tydligt redovisade på risicum.se. Här kan du räkna på totalkostnaden för ditt lån. 

Är det särskilda regler för att låna pengar på kvällstid?

Nej, det är samma regler och villkor som gäller oavsett när på dygnet du ansöker om lån. Läs våra fullständiga lånevillkor här.

Smslån med utbetalning på kvällen - utan fördröjning

Alla företag är inte lika snabba på att betala ut det lånade beloppet och i vissa fall kanske det inte spelar någon roll att du får vänta ett par dagar. Men när du behöver pengarna direkt, oavsett om det är morgon, kväll, helg eller vardag, då är Risicums lån ett bra alternativ. För att säkerställa att du får dina pengar inom den tidsram som anges finns det några saker som kan vara bra att tänka på om du vill ta ett smslån med utbetalning på k, nämligen:

Se till att din ansökan är komplett

Det vet du säkert vid det här laget att en ofullständig ansökan behöver kompletteras. Ta därför gärna en extra titt innan du skickar in dina uppgifter så att alla uppgifter stämmer. Detta möjliggör goda förutsättningar för en snabb behandling och utbetalning av ditt smslån på helgen.

  

Ansök här!

Låna pengar på kvällen utan UC

Risicum är som alla andra långivare skyldiga att ta en kreditupplysning på våra kunder innan vi beviljar en kredit. En bra nyhet är att vi gör vår kreditupplysning via Bisnode och inte genom UC (upplysningscentralen). Upplysningscentralen är ett företag som kontrollerar din kreditvärdighet och det ses ofta som negativt när ett flertal olika företag gjort kreditupplysningar på dig hos UC under kort tid. Det i i sin tur kan göra att du får svårare att teckna krediter. 

Att tänka på innan du tar ett kvällslån 

Undvik att låna till impulsköp

Vi kommer aldrig att fråga dig vad pengarna ska användas till - det är din ensak. Däremot ger vi dig rådet att tänka till en gång extra innan du skickar in din låneansökan då det är lätt att ångra lån som tas för att exempelvis impulsköpa något på nätet. 

Använd inte pengarna till att förlänga en utekväll

Är pengarna slut, se det som en anledning att runda av kvällen. Det finns en stor risk att du ångrar ditt sms lån dagen efter om du använt det för att köpa ännu en runda i baren. 

Kan lånet vänta? 

Tänk till en extra gång om du verkligen behöver pengarna precis just nu. Smslån är enkla att ta vilket gör det enkelt att överkonsumera. Om du inte behöver pengarna direkt kan det vara en idé att sova på saken innan du bestämmer dig. Att låna pengar är trots allt ett stort ekonomiskt beslut. 

Se till att du har täckning på kontot när det är dags att betala tillbaka.

Som med alla lån ska även ett kvällslån betalas tillbaka. Risicum erbjuder en flexibel återbetalningstid men tänk på att det alltid tillkommer en ränta på din utnyttjade kredit.

Ansök här!

Du behöver godkänna våra villkor  i ansökningssteget. Läs igenom dessa noga för att veta vad som gäller innan du tar ett kvällslån.