Kvällslån - privatlån med utbetalning på kvällen

Risicum erbjuder lån med utbetalning på kvällen. Vår kundtjänst är öppen för dig mellan 08.00 - 20.00 på vardagar.

Kvällslån innebär att du kan ansöka om ett lån utanför kundtjänsts ordinarie öppettider. Vi erbjuder även helglån på lördagar och söndagar.

Låna pengar med utbetalning på kvällen - Snabbval

Förutsättningar för Risicums kvällslån

För att kunna ansöka om ett kvällslån hos Risicum behöver du vara över 20 år gammal och skriven i Sverige. I samband med ansökan kommer du behöva styrka din identitet och vi gör även en kreditupplysning via UC AB. Ansöker gör du enkelt via din mobiltelefon eller dator - vår process gör att du kan få pengarna in på kontot redan samma dag.

Steg för steg - så fungerar det praktiskt vid kvällslån

Är det särskilda regler för att låna pengar på kvällstid?

Nej, det är samma regler och villkor som gäller oavsett när på dygnet du ansöker om lån. Läs våra fullständiga lånevillkor här.

Privatlån med utbetalning på kvällen - utan fördröjning

Alla företag är inte lika snabba på att betala ut det lånade beloppet och i vissa fall kanske det inte spelar någon roll att du får vänta ett par dagar. Men när du behöver pengarna direkt, oavsett om det är morgon, kväll, helg eller vardag, då är Risicums lån ett bra alternativ. För att säkerställa att du får dina pengar inom den tidsram som anges finns det några saker som kan vara bra att tänka på om du vill ta ett smslån med utbetalning på kvällen, nämligen:

Se till att din ansökan är komplett

Det vet du säkert vid det här laget att en ofullständig ansökan behöver kompletteras. Ta därför gärna en extra titt innan du skickar in dina uppgifter så att alla uppgifter stämmer. Detta möjliggör goda förutsättningar för en snabb behandling och utbetalning av ditt smslån på helgen.

Går det att låna pengar utan en kreditupplysning hos er?

Risicum är som alla andra långivare skyldiga att ta en kreditupplysning på våra kunder innan vi beviljar en kredit. Vi använder oss av Upplysningscentralen (UC) som är ett företag som kontrollerar din kreditvärdighet.

Att tänka på innan du tar ett kvällslån

Undvik att låna till impulsköp

Vi kommer aldrig att fråga dig vad pengarna ska användas till - det är din ensak. Däremot ger vi dig rådet att tänka till en gång extra innan du skickar in din låneansökan då det är lätt att ångra lån som tas för att exempelvis impulsköpa något på nätet.

Konsumtion och resor

Att resa och unna sig nya prylar är härligt men glöm inte att pengarna också behöver betalas tillbaka. Räkna på din ekonomi och se till att du har medel för att kunna återbetala lånet.

Kan lånet vänta?

Tänk till en extra gång om du verkligen behöver pengarna precis just nu. Lån som är enkla att ta är också enkla att överkonsumera. Om du inte behöver pengarna direkt kan det vara en idé att sova på saken innan du bestämmer dig. Att låna pengar är trots allt ett stort ekonomiskt beslut.

Se till att du har täckning på kontot när det är dags att betala tillbaka.

Som med alla lån ska även ett kvällslån betalas tillbaka. Risicum erbjuder en återbetalningstid på mellan 3 - 10 år beroende på hur stort belopp du vill låna.

Du behöver godkänna våra villkor i ansökningssteget. Läs igenom dessa noga för att veta vad som gäller innan du tar ett kvällslån.