Låna pengar - Direkt på kontot vid beviljande

Risicums privatlån är mer än bara ett lån. Vi erbjuder dig en enkel och smidig väg till extra betalningsmöjligheter när du behöver det. Kanske har du råkat ut för en oförutsedd utgift som behöver betalas, en självrisk på försäkringen eller behövt köpa en ny diskmaskin? Oavsett vad så hjälper Risicum dig att lösa tillfälliga ekonomiska utmaningar.

Låna pengar direkt - Snabbval


Risicums privatlån - För dig som vill låna pengar direkt på kontot

För dig som vill låna pengar direkt på kontot finns det flera fördelar med att ta ett privatlån istället för ett smslån:
  • Låna mellan 10.000 - 150.000 kr utan säkerhet
  • Individuell ränta
  • 0 kr i aviavgift
  • 495 kr i uppläggningsavgift
  • Pengarna direkt på kontot
  • Bra att ha som buffert vid oförutsedda utgifter.

Har du redan ett Kreditlån hos oss? Gör ett uttag via Online-tjänsten.

Snabbt och tillgängligt

Det är viktigt för oss att du får tillgång till ditt lånade belopp snabbt. I och med detta har vi tagit fram ett lån för som är anpassat för dig som behöver låna pengar direkt på kontot, till exempel om det skulle uppstå en möjlighet du måste ta tillvara på och behöver snabb åtkomst till extra pengar direkt på ditt konto.

Det är även viktigt för oss att vara tillgängliga för dig som kund vid såväl planerade inköp som vid oförutsägbara händelser. Vi erbjuder därför enkel, snabb och vänlig betjäning alla veckans dagar, både via telefon och e-post.

Med Risicums privatlån kan du låna pengar utan säkerhet med utbetalning samma dag - även under kvällar och helger. Vi har direktutbetalning alla dagar i veckan, med undantag för vissa röda dagar.

Låna pengar direkt - Pengarna på kontot samma dag

Ansök via din mobil eller dator och ha pengarna på kontot redan samma dag.

Inkomster och utgifter i åtanke

Vår policy är att kunna hjälpa så många som möjligt att ta ett lån som de klarar att betala tillbaka. Samtidigt ställer vi även krav på dig som låntagare, för att säkerställa att du har möjlighet att betala pengarna.

För att låna pengar hos Risicum behöver du uppfylla följande krav:

  • vara minst 20 år
  • varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år
  • inte ha några betalningsanmärkningar
  • du kan inte heller låna pengar utan inkomst hos Risicum.

Det går så snabbt och enkelt att låna pengar idag, vilket gör det viktigt för dig att tänka efter innan du lånar så att du är helt säker på att du kan betala tillbaka. Du bör inte låna pengar av oss för att betala tillbaka på ett annat lån, eller överhuvudtaget låna pengar snabbt utan en genomtänkt anledning.

Vad kostar lånet?

Vi erbjuder ett privatlån med en individuell ränta på 16-25 % och vi tar inte ut någon extra aviavgift ifall du betalar med autogiro. Alla våra kostnader står tydligt specificerade på vår hemsida. Se också till att läsa igenom lånevillkoren i samband med din ansökan.

Så betalar du tillbaka

I samband med ansökan väljer du autogiro. Avbetalning med på faktura som skickas ut via e-post eller vanlig post kostar extra.

Låna pengar snabbt med BankID

När du ansöker om vårt privatlån verifierar du din identitet med BankID, om du inte redan har det kan du enkelt skaffa via din internetbank. När du signerat din ansökan med BankID görs en automatisk kreditbedömning och du får svar direkt på skärmen om du blir godkänd eller inte.