Låna 40.000 kr med besked direkt

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

Om du behöver låna 40.000 kr så kan du ansöka om Risicums privatlån. När lånet är beviljat betalas pengarna ut direkt eller samma dag. 

 

Risicum har funnits sedan 2005 och erbjuder krediter från 10 000 - 150.000 kr. Att kunna låna en mindre summa på 40.000 kr är för många ett välkommet tillskott i kassan. Extra ekonomiskt utrymme innebär också en trygghet för dig i lågkonjunktur eller i perioder då utgifter hopar sig.   

Villkor för att få låna 40.000 kr 

För att få låna pengar av oss behöver du uppfylla följande krav: 

  • Vara över 20 år gammal
  • Lämna in en fullständig och korrekt ifylld ansökan
  • Vara kreditvärdig för det belopp du vill låna

Du behöver också ha en fast inkomst och vi beviljar inte heller lån om du har en betalningsanmärkning, har en pågående skuldsanering eller aktiv skuld hos Kronofogden. 

Låna 40.000 kr med fast månadskostnad 

Vi på Risicum erbjuder ett privatlån med fast månadskostnad och individuell ränta från 16 till 25 procent. . 

När får jag pengarna om min ansökan beviljas?

Om du har Nordea gör vi en direktöverföring så då finns pengarna på kontot inom några minuter. Om du har en annan bank (Swedbank, SEB eller Danske bank etc.) kommer pengarna inom en bankdag.

Behöver jag uppge vad pengarna ska användas till?

Vårt lån är ett så kallat lån utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver uppge vad du tänker använda pengarna till. Att låna utan säkerhet innebär också att du inte behöver gå in med en ekonomisk säkerhet i form av en bostad eller bil. 

Innan du ansöker, försäkra dig om att du har medel nog att betala tillbaka lånet när det är dags för återbetalning. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.