Låna 20.000 kr hos Risicum

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

 Har bilen gått sönder eller blev flytten dyrare än vad du hade räknat med? Kanske behöver du pengarna som ett förskott på lönen för att komma ikapp med räkningar som plötsligt ramlar in - alla på en gång. Oavsett vad du vill låna pengar till förstår vi ditt behov och finns för dig om ett extra tillskott i kassan behövs. 

Risicum har funnits sedan 2005 och erbjuder krediter från 10000 - 150.000 kr. Att kunna låna en mindre summa på 20.000 kr är för många ett välkommet tillskott i kassan. Extra ekonomiskt utrymme innebär också en trygghet för dig i lågkonjunktur eller i perioder då utgifter hopar sig.   

Villkor för att få låna 20.000 kr 

För att få låna pengar av oss behöver du uppfylla följande krav: 

  • Vara över 20 år gammal
  • Lämna in en fullständig och korrekt ifylld ansökan
  • Vara kreditvärdig för det belopp du vill låna

Du behöver också ha en fast inkomst och vi beviljar inte heller lån om du har en betalningsanmärkning, har en pågående skuldsanering eller aktiv skuld hos Kronofogden. 

Låna 20.000 kr med fast månadskostnad

Vi på Risicum erbjuder ett privatlån fast månadskostnad och indviduell ränta 16-25%. 

När får jag pengarna om min ansökan beviljas?

Om du har Nordea gör vi en direktöverföring så då finns pengarna på kontot inom några minuter. Om du har en annan bank (Swedbank, SEB eller Danske bank etc.) kommer pengarna inom en bankdag.

Behöver jag uppge vad pengarna ska användas till?

Vårt lån är ett så kallat lån utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver uppge vad du tänker använda pengarna till. Att låna utan säkerhet innebär också att du inte behöver gå in med en ekonomisk säkerhet i form av en bostad eller bil. 

Kan jag låna 20.000?

Precis som alla andra seriösa kreditmarknadsbolag är vi skyldiga att ta en kreditupplysning på personer som ansöker om lån hos oss. Det innebär att vi dubbelkollar så att de uppgifter du angivit stämmer överens med de uppgifter som finns registrerade om dig. I kreditupplysningen finns också information om aktiva skulder, inkomst och ifall den sökande har några betalningsanmärkningar. Kreditupplysningen sker via UC AB (Upplysningscentralen)

Innan du ansöker, försäkra dig om att du har medel nog att betala tillbaka lånet när det är dags för återbetalning. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.