Låna 10.000 kr hos Risicum

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

 

Risicum erbjuder mindre lån för dig som behöver ett extra tillskott i kassan. Ett snabblån på 10000 kr kan användas för att köpa en ny dator, för att reparera bilen eller för att dryga ut hushållskassan till nästa lön. Då vi inte kräver att få veta vad pengarna ska användas till är du fri att använda dem hur du vill. 

Att spara ihop pengar för konsumtion, resa och nöjen är alltid vad vi rekommenderar men ibland kan det inträffa akuta situationer som gör att man av olika anledningar inte har tid eller möjlighet att spara. 

Vi har hjälpt många kunder med finansiering sedan starten 2008 och får höga betyg för vår serviceinriktade kundtjänst. 

Låna 10.000 utan UC

Många som vänder sig till oss har svårt att bli beviljad lån via sin vanliga bank. Vi använder oss inte av UC när vi gör en kreditbedömning utan av Bisnode, som inte påverkar din kreditvärdighet. Vi är som alla andra banker och låneinstitut som faller under svenska lag skyldiga att skaffa oss en uppfattning om våra kunders ekonomiska situation innan vi beviljar ett lån. För många UC-förfrågningar kan sänka din kreditvärdighet men med Bisnode påverkas inte ditt kreditbetyg.

Se fullständiga lånevillkor här.

Ett lån på 10.000kr bör ses som en tillfällig ekonomisk lösning

Ett snabblån på 10.000kr är för dig som söker ett tillfälligt tillskott i kassan och bör inte vara en långsiktig ekonomisk lösning. Då kan det vara en idé att se över möjligheten till att få ett privatlån istället, som ofta har längre återbetalningstid och lägre ränta. 

Som ett första steg om pengarna inte räcker till är dock att börja se över dina utgifter. Finns det saker det går att dra ner på? Här kan du ta del av våra bästa spartips.

Risicum erbjuder en löpande kredit

Vissa månader kommer alla utgifter på en gång och tiden fram tills nästa lön kan kännas lång. Oförutsedda utgifter kan uppstå för vem som helst när som helst och då kan du känna dig trygg i att vi finns här. 

Behöver du ett tillskott i kassan och bedömer att du inte har möjlighet att spara ihop summan inom en rimlig framtid kan vi hjälpa dig med ett lån på 10000 kr. Vi erbjuder en kontokredit med flexibel återbetalning, vilket betyder att du blir beviljad en kredit och väljer själv hur mycket du vill använda. Du betalar bara ränta på det belopp som du har utnyttjat - som ett kreditkort fast utan plasten!

Ansök här! 

Innan du ansöker, se till att du har medel nog att betala tillbaka lånet. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.

Låna 10.000 kr direkt - så här gör du:

Så här söker du lånet:

  • Klicka på Ansök-knappen ovan
  • Välj uttag 10.000 kr (du kan välja mer eller mindre, från 3 000 till 50 000 kronor)
  • Fyll i dina uppgifter
  • Signera och skicka in formuläret

Varför låna 10.000 av Risicum?

Vi på Risicum är experter på snabblån. När du vänder dig till oss kan du alltid vara säker på att du får bästa tänkbara service. Våra korta svarstider och snabb handläggning har gjort att vi har många återkommande kunder. Risicums kundtjänst har generösa öppettider och finns tillgängliga för dig även under kvällar och helger. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Vi tillämpar inga dolda avgifter utan alla kostnader står tydligt redovisade i våra lånevillkor.

Hur snabbt får jag pengarna?

Vi handlägger ditt ärende omgående och vanligtvis har du pengarna redan samma dag. Att låna 10000 kr ska vara smidigt, därför har vi tagit bort alla onödiga processer och mellansteg.

Om du använder Nordea eller Handelsbanken för dina andra bankärenden kan du få pengarna inom trettio minuter. För kunder hos Swedbank, Nordea och övriga banker är det möjligt att få pengarna samma dag om ansökan görs innan klockan 13. I samband med att du fyller i din låneansökan gör vi en kreditupplysning via Bisnode. Ibland kan vi även komma att ringa upp dig om ansökan behöver kompletteras. För så smidig handläggning som möjligt ber vi dig därför kolla igenom din ansökan noga innan du skickar den till oss för att undvika att kompletteringar behöver göras. 

Läs mer om vad som gäller kring att ta smslån på helger och utbetalning av lån på kvällstid.