Låna 15.000 kr hos Risicum

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

Hos Risicum kan du låna 15.000 kronor och få pengarna utbetalda samma dag för dig som har ett konto hos Nordea eller Handelsbanken. För övriga banker har du pengarna på kontot inom ett dygn förutsatt att din ansökan kommer in före klockan 13.00 på en tid då vår kundtjänst är bemannad.

Att ta ett mindre lån kan vara ett välkommet tillskott i kassan mellan två löneutbetalningar, vid en flytt eller kanske om bilen går sönder och måste in på verkstad. Många av våra kunder använder sitt lån som en kredit - alltså på samma sätt som ett kreditkort fast utan plasten. Du betalar bara ränta på de pengar du tar ut från din konsumentkredit.

Villkor för att få låna 15.000 kr 

För att få låna pengar av oss behöver du uppfylla följande krav: 

  • Vara över 20 år gammal
  • Lämna in en fullständig och korrekt ifylld ansökan
  • Vara kreditvärdig för det belopp du vill låna

Du behöver också ha en fast inkomst och vi beviljar inte heller lån om du har en betalningsanmärkning, har en pågående skuldsanering eller aktiv skuld hos Kronofogden. 

Se fullständiga lånevillkor här.

Så ansöker du om att låna pengar

Att ansöka om ett lån på 15.000 kr gör du enklast via låneformuläret här på webben. Du behöver ha bankID aktiverat och installerat för att kunna legitimera dig. Här finns information om hur du kommer igång. 

I ansökan ber vi dig lämna dina personuppgifter och information om inkomster och utgifter. Baserat på de uppgifter du lämnat gör vi en bedömning på hur din betalningsförmåga ser ut. Vi gör även en kreditupplysning via Bisnode. Se till att lämna en fullständig ansökan för snabbare handläggning. 

Låna 15.000 kr utan säkerhet

Anledningarna till att man behöver låna 15.000 kan vara flera och vi förstår ditt behov av kapital. Vår konsumentkredit är ett lån utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver lämna någon form av säkerhet - exempelvis din bil eller bostad.

Efter att du lämnat in en ansökan om att låna 15.000 kronor kan vi komma att ringa upp dig för att ställa kompletterande frågor.

Kan jag välja hur mycket pengar jag vill ta ut?

Om du blir beviljad ett lån på 15.000 kr kan du själv välja när och hur mycket du vill ta ut av det beloppet. Antingen kan du ta ut allt på en gång eller i mindre summor om till exempel 5000 kr om du plötsligt får en oväntad utgift. Du betalar som nämnt innan endast ränta på det belopp du väljer att nyttja varje månad.

Kan jag låna 15.000?

Vi är enligt lag skyldiga att göra en kreditupplysning på alla våra kunder och den görs via UC AB.

 

Innan du ansöker, försäkra dig om att du har medel nog att betala tillbaka lånet när det är dags för återbetalning. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.

För mer information om att låna pengar hos Risicum, läs vår FAQ eller kontakta kundtjänst på 08-1245 1987 eller via kundtjanst@risicum.se.