Som ett företag inom den finansiella sektorn inser vi hur viktigt det är att vara uppdaterad om vad som händer både lokalt och runt om i världen, eftersom det direkt eller indirekt berör både oss och dig. Vår blogg kommer att ge dig möjligheten att läsa om aktuella händelser samt få information om olika ämnen inom områden så som:

• Privatekonomi
• SMS-låneindustrin i Sverige
• Företagsnyheter

Träna utan att slösa pengar

Risicum 05.07.2017

Att träna är ofta dyrt, ett träningskort kan kosta mycket pengar men det finns alternativ för dig som inte vill slösa pengar på ett gym eller utrustning. Här är våra bästa tips! 

Är skatteåterbäring bra för din plånbok?

Risicum 28.06.2017

Att få skatteåterbäring lagom till sommaren gör många glada, precis till semestern när man är redo att spendera. Det är nästan tradition att man ska få en extra slant som kan spenderas väl. Men vad få inte tänker på är att pengarna du får tillbaka är pengar du lånat ut till staten i ett år – helt gratis.

Spara i aktier – kan man tjäna pengar på det?

Risicum 26.05.2017

Att spara i aktier kan absolut vara ett sätt att tjäna pengar på. Men egentligen handlar det mer om att få pengarna att växa åt dig. Här försöker vi att ta upp de viktigaste punkterna i valet och kvalet när man ska spara aktier.

Kreditupplysning och UC

Risicum 12.04.2017

Många som ansöker om ett lån, kreditkort eller köper på avbetalning är oroliga för att det ska bli svårt att få framtida lån med för många kreditupplysningar i bagaget.

De är faktiskt inte helt fel ute. Det finns nämligen en risk med att den kreditkontrollen som görs i samband med ansökan kommer försvåra för dig att i framtiden bli godkänd för nya lån.

Skatteåterbäring 2017 – då får du tillbaka på skatten

Risicum 29.03.2017

Nu när 2016 är över är det dags att få in sina kontrolluppgifter, se till att kolla noggrant att de stämmer och skicka sedan iväg en deklaration till Skatteverket.

Läs mer om vilka datum du kan få din skatteåterbäring 2017

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »