Som ett företag inom den finansiella sektorn inser vi hur viktigt det är att vara uppdaterad om vad som händer både lokalt och runt om i världen, eftersom det direkt eller indirekt berör både oss och dig. Vår blogg kommer att ge dig möjligheten att läsa om aktuella händelser samt få information om olika ämnen inom områden så som:

• Privatekonomi
• SMS-låneindustrin i Sverige
• Företagsnyheter

Kontantlöst samhälle

Risicum 15.09.2017

Allt färre butiker skyltar med att de inte längre tar emot kontanter. Är vi på väg mot ett samhälle där vi lever helt kontantfritt?

Vintersemester - tips 2017

Risicum 10.08.2017

Semester är över och du längtar redan tillbaka - så dags att börja fundera på vintersemester? Var smart och slösa inte onödiga slantar på dyra resor.

Träna utan att slösa pengar

Risicum 05.07.2017

Att träna är ofta dyrt, ett träningskort kan kosta mycket pengar men det finns alternativ för dig som inte vill slösa pengar på ett gym eller utrustning. Här är våra bästa tips! 

Är skatteåterbäring bra för din plånbok?

Risicum 28.06.2017

Att få skatteåterbäring lagom till sommaren gör många glada, precis till semestern när man är redo att spendera. Det är nästan tradition att man ska få en extra slant som kan spenderas väl. Men vad få inte tänker på är att pengarna du får tillbaka är pengar du lånat ut till staten i ett år – helt gratis.

Spara i aktier – kan man tjäna pengar på det?

Risicum 26.05.2017

Att spara i aktier kan absolut vara ett sätt att tjäna pengar på. Men egentligen handlar det mer om att få pengarna att växa åt dig. Här försöker vi att ta upp de viktigaste punkterna i valet och kvalet när man ska spara aktier.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »