Låna 50.000 kr utan UC & besked direkt

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

Om du snabbt behöver låna 50.000 kr kan du ansöka om Risicums konsumentkredit utan UC. När lånet är godkänt betalas pengarna ut direkt och finns på ditt konto inom 30 minuter, oavsett veckodag. Ett kreditlån fungerar som ett kreditkort, fast på nätet, det vill säga utan plastkortet. Perfekt för dig som behöver låna pengar men inte vet exakt hur mycket du behöver.

Risicum har funnits sedan 2005 och erbjuder krediter från 3000 - 50.000 kr. Att kunna låna en mindre summa på 20.000 kr är för många ett välkommet tillskott i kassan. Extra ekonomiskt utrymme innebär också en trygghet för dig i lågkonjunktur eller i perioder då utgifter hopar sig.   

Villkor för att få låna 50.000 kr 

För att få låna pengar av oss behöver du uppfylla följande krav: 

  • Vara över 20 år gammal
  • Lämna in en fullständig och korrekt ifylld ansökan
  • Vara kreditvärdig för det belopp du vill låna

Du behöver också ha en fast inkomst och vi beviljar inte heller lån om du har en betalningsanmärkning, har en pågående skuldsanering eller aktiv skuld hos Kronofogden. 

Se fullständiga lånevillkor här.

Låna 50.000 kr med flexibel återbetalning 

Vi på Risicum erbjuder en löpande kontokredit med flexibel återbetalning, vilket betyder att du efter att ha ansökt om ett lån kan välja hur stort belopp du vill nyttja. Det fungerar på samma sätt som ett kreditkort men du slipper plasten. Du behöver bara betala ränta på det belopp du nyttjar varje månad och vi kräver aldrig att du ska betala en månadskostnad som överstiger 2500 kr per månad. 

När får jag pengarna om min ansökan beviljas?

Om du har Handelsbanken eller Nordea gör vi en direktöverföring så då finns pengarna på kontot inom några minuter. Om du har en annan bank (Swedbank, SEB eller Danske bank etc.) kommer pengarna inom en bankdag.

Behöver jag uppge vad pengarna ska användas till?

Vårt lån är ett så kallat lån utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver uppge vad du tänker använda pengarna till. Att låna utan säkerhet innebär också att du inte behöver gå in med en ekonomisk säkerhet i form av en bostad eller bil. 

Kan jag låna 50.000 utan UC?

Precis som alla andra seriösa kreditmarknadsbolag är vi skyldiga att ta en kreditupplysning på personer som ansöker om lån hos oss. Det innebär att vi dubbelkollar så att de uppgifter du angivit stämmer överens med de uppgifter som finns registrerade om dig. I kreditupplysningen finns också information om aktiva skulder, inkomst och ifall den sökande har några betalningsanmärkningar. Kreditupplysningen sker via Bisnode och inte via UC (upplysningscentralen), vilket gör att din kreditvärdighet inte påverkas i samma utsträckning.

Låna 50.000 kr direkt - så här ansöker du:

Så här går det till när du ansöker om lån hos oss:

  • Klicka på Ansök-knappen nedan
  • Välj ett uttag på 50.000 kr (du kan välja valfri summa från 3 000 upp till 50 000 kronor)
  • Fyll i alla dina uppgifter
  • Signera och skicka in formuläret.

Ansök här! 

Innan du ansöker, försäkra dig om att du har medel nog att betala tillbaka lånet när det är dags för återbetalning. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.