Låna 50.000 kr med besked direkt

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

Om du snabbt behöver låna 50.000 kr kan du ansöka om Risicums konsumentkredit. När lånet är godkänt betalas pengarna ut direkt och finns på ditt konto inom 30 minuter, oavsett veckodag. 

Risicum har funnits sedan 2005 och erbjuder krediter från 10.000 - 150.000 kr. Att kunna låna en mindre summa på 50.000 kr är för många ett välkommet tillskott i kassan. Extra ekonomiskt utrymme innebär också en trygghet för dig i lågkonjunktur eller i perioder då utgifter hopar sig.   

Villkor för att få låna 50.000 kr 

För att få låna pengar av oss behöver du uppfylla följande krav: 

  • Vara över 20 år gammal
  • Lämna in en fullständig och korrekt ifylld ansökan
  • Vara kreditvärdig för det belopp du vill låna

Du behöver också ha en fast inkomst och vi beviljar inte heller lån om du har en betalningsanmärkning, har en pågående skuldsanering eller aktiv skuld hos Kronofogden. 

Låna 50.000 kr med fast månadskostnad 

Vi på Risicum erbjuder ett privatlån med fast månadskostnad och en individuell ränta från 16% till 25%. 

Behöver jag uppge vad pengarna ska användas till?

Vårt lån är ett så kallat lån utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver uppge vad du tänker använda pengarna till. Att låna utan säkerhet innebär också att du inte behöver gå in med en ekonomisk säkerhet i form av en bostad eller bil. 

Kan jag låna 50.000?

Precis som alla andra seriösa kreditmarknadsbolag är vi skyldiga att ta en kreditupplysning på personer som ansöker om lån hos oss. Det innebär att vi dubbelkollar så att de uppgifter du angivit stämmer överens med de uppgifter som finns registrerade om dig. I kreditupplysningen finns också information om aktiva skulder, inkomst och ifall den sökande har några betalningsanmärkningar. Kreditupplysningen sker via UC AB.

Innan du ansöker, försäkra dig om att du har medel nog att betala tillbaka lånet när det är dags för återbetalning. Tänk på att inte låna mer än vad din ekonomi klarar av.