header_kundjpg

Så tycker kunderna om våra lån

Användaromdömen för Risicums lånetjänster

Du är viktig för oss!

Nöjda kunder som uppskattar våra smslån och kreditlån är utgångspunkten för allt vi gör. Vi vill vara här för dig i såväl planerade inköp som oförutsägbara situationer. Nyckelorden för vår kundtjänst är enkelhet, snabbhet, expertis och vänlig betjäning. Vi finns här för dig nästan dygnet runt så att du ska få en personlig betjäning med allt från att fylla i en låneansökan till planering av återbetalning. Om du till exempel har problem med återbetalning eller andra bekymmer, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans kommer vi säkert fram till en bra lösning.

Så tycker kunderna om våra lån

I juni 2018 genomförde vi en kundundersökning bland de av våra kunder som aktivt använder våra tjänster. Vi ville veta vad vi har lyckats bra med och vad vi kunde förbättra. Baserat på vår undersökning kan vi konstatera att vi har lyckats nå vårt mål att betjäna våra lånkunder väl. Enligt den respons vi fått är våra kunder nöjda med våra tjänster och de gillar att det går enkelt, snabbt och smidigt att både ta och sköta snabblån hos Risicum. De uppskattar också vår kunniga och vänliga kundtjänst. Vi har även mottagit många fina förbättringsförslag och vi strävar hela tiden till att förbättra våra tjänster på basen av den feedback vi får från våra kunder.

Vi vill passa på att tacka alla som deltagit i undersökningen och vi strävar efter att även i framtiden vara ett företag med mycket nöjda kunder.

Nedan följer några kommentarer vi fått från våra kunder i samband med undersökningen.

”Att låna pengar vid akut behov och ha ett konto hos er som kund, är lycka. Anser jag.”

”Enkelt, smidigt, bra bemötande av kundtjänst.” ”Snabb utbetalning, trevlig kundservice och bra ränta. Förbättring skulle kunna vara en app men ni använder er av sms tjänst vilket funkar utmärkt det med!”

”Jag har bara positivt att säga om Risicum.”

”Mycket tillmötesgående och seriösa.”

”Bra villkor och en bra hemsida som är lätt att förstå. Ni har också väldigt trevlig och hjälpsam personal.”

”Enkla uttag, betalningar, chans att betala tillbaka hela lånet utan funderingar med bra instruktioner på fakturan. Mycket bra kundservice, med snabba svar och bra hjälp. Enkel och lättnavigerad hemsida.”