Låna 5000 kr hos Risicum

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

Ibland kan man behöva låna en mindre summa pengar snabbt, exempelvis i slutet av månaden om någon oförutsedd utgift skulle dyka upp. 

Anledningen till att just du läser den här texten kan vara många - kanske behöver du betala av skulder, kanske vill du ha extra tillskott i kassan inför en semester eller så har alla utgifter kommit på en gång och du behöver “ett förskott på lönen”. Det finns lika många anledningar till varför man behöver låna 5000 som det finns människor, därför finns vi här för att hjälpa till.

Vi på Risicum är experter på snabba lån och finns för dig när behovet av extra tillskott i kassan uppstår. Om bilen behöver lagas eller lönen drygas ut fram till den 25:e kan ett mindre lån på 5000 kr räcka långt. Viktigt att tänka på innan du tar lån är att se till att du har tillräckliga ekonomiska medel för att kunna betala tillbaka inom den tidsram som anges.

Ett lån på 5000 kronor passar dig som behöver en tillfällig kredit och som vet att du kommer kunna betala tillbaka hela beloppet vid nästa löneutbetalning. Får du svårt att betala, kontakta oss för att se om du kvalificerar dig för en amorteringsfri månad. I sådant fall behöver du bara betala ränta den månaden vilket kan hjälpa dig att komma ikapp. Amorteringsfria månader kan ges upp till två gånger per tolv månader under förutsättning att du skött dina tre senaste inbetalningar. 

Vad krävs för att låna 5000?

För tillfället beviljar vi ett privatlån från 10 000 kr upp till 150 000 kr. Om du har en kredit hos från tidigare kan du göra ett uttag på 5000 kr genom att logga in på dina egna sidor.

Låna 5000 direkt - så här gör du:

Logga in på dina egna sidor med BankID eller personnummer och pinkod och gör ett uttag.