Låna 5000 kr hos Risicum

pil
Snabb ansökan
Fyll i på bara 3 minuter.
godkänd
Tryggt och säkert
Ansök med mobilt bankID.
Plånbok
Pengar direkt
Utbetalning samma dag, även på helger.

 

Ibland kan man behöva låna en mindre summa pengar snabbt, exempelvis i slutet av månaden om någon oförutsedd utgift skulle dyka upp. 

Anledningen till att just du läser den här texten kan vara många - kanske behöver du betala av skulder, kanske vill du ha extra tillskott i kassan inför en semester eller så har alla utgifter kommit på en gång och du behöver “ett förskott på lönen”. Det finns lika många anledningar till varför man behöver låna 5000 som det finns människor, därför finns vi här för att hjälpa till.

Vi på Risicum är experter på snabba lån och finns för dig när behovet av extra tillskott i kassan uppstår. Om bilen behöver lagas eller lönen drygas ut fram till den 25:e kan ett mindre lån på 5000 kr räcka långt. Viktigt att tänka på innan du tar lån är att se till att du har tillräckliga ekonomiska medel för att kunna betala tillbaka inom den tidsram som anges.

Ett lån på 5000 kronor passar dig som behöver en tillfällig kredit och som vet att du kommer kunna betala tillbaka hela beloppet vid nästa löneutbetalning. Får du svårt att betala, kontakta oss för att se om du kvalificerar dig för en amorteringsfri månad. I sådant fall behöver du bara betala ränta den månaden vilket kan hjälpa dig att komma ikapp. Amorteringsfria månader kan ges upp till två gånger per tolv månader under förutsättning att du skött dina tre senaste inbetalningar. 

Vad krävs för att låna 5000?

För att vi ska kunna bevilja ditt lån behöver du uppfylla våra grundkrav, vilka är följande: 

  • Du behöver vara 20 år fyllda
  • Folkbokförd i Sverige sedan minst två år
  • Inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

Se fullständiga lånevillkor här.

Låna 5000 direkt - så här gör du:

Risicum erbjuder snabblån på 5000 kronor med direkt utbetalning för dig som har konto hos Nordea eller Handelsbanken. Om du har någon annan bank kan du ändå få pengarna utbetalda samma dag om ansökan görs innan klockan 13.00.

Gör så här: 

  1. Ange det belopp du vill låna
  2. Fyll i ansökan genom att ange din e-postadress och svara på några frågor
  3. Vi gör en kreditupplysning och du får svar på din ansökan direkt

Kan jag låna 5000 utan UC?

Ja det går bra, Risicum använder sig inte av UC. Däremot gör vi, likt alla banker och långivare, en kreditbedömning på våra låntagare. Vi använder oss inte kreditupplysningsföretaget UC utan av Bisnode. Alla långivare är skyldiga att göra en kreditupplysning för att kartlägga den sökandes ekonomiska situation och eventuellt avslå en ansökan om det inte ser ut som att låntagaren har tillräckligt stabil ekonomi för att klara av de kostnader som ett lån innebär. Här kan du läsa om vad som gäller om du vill låna 10.000 eller ett lån på 20.000 utan UC

Ansök om kreditlån utan UC

Du kan ta ett kreditlån utan UC på 3 000 till 50 000 kronor. Så här söker du lånet:

  • Klicka på knappen nedan
  • Välj uttag från 3 000 - 50 000 kronor
  • Fyll i dina uppgifter
  • Signera och skicka in formuläret

Ansök här!